Social Navigation

Suflete tradate episodul 582 – 6 aprilie 2018

Seriale
Suflete tradate Episodul 582

Vezi un nou episod din serialul Suflete Tradate Episodul 582 incepe in aceasta seara de Miercuri, 6 Aprilie 2018 de la ora 19:00 doar pe NationalTv. In serialul de succes Suflete Tradate, este vorba despre povestea a doua verisoare, Rashi si Gopi, complet diferite una de cealalta, care, in urma casatoriei, locuiesc in aceeasi casa, impreuna cu familia extinsa.

Urmila o confrunta pe Kokila.Mera trebuie sa dea un examen de admitere ca sa intre la scoala.Urmila ii sugereaza lui Rashi sa nu inapoieze cheile.Ea are o cearta cu Kokila,care o batjocoreste si ii zice sa plece din casa.Kinjal este furioasa pe Madhu.Ce va face Rashi ca sa se intoarca la Gopi si Kokila?.

Rashi gaseste scrisorile lui Baa.Gopi o invata pe Meera sa citeasca si sa scrie.Rashi este suparata ca Kokila ii cere sa faca treburile casei.In timp ce munceste ,a gaseste niste scrisori scrise de Baa,Kokilei si lui Hetal.Baa are o durere neasteptata in piept.Ceva o loveste pe Rashi,si ea gaseste scrisorile ei.

Loading...

In aceasta seara pe NationalTv de la 19:00, urmariti serialul Suflete Tradate Episodul 582 de Miercuri, 6 aprilie 2018. Cum va continua deznodamantul serialului indian, aflam in aceasta seara numai pe NationalTv. Sursa: Nationaltv.ro

Suflete Tradate Episodul 582 din 6 APRILIE 2018, va aparea cu subtitrare in limba romana inclusa, imediat dupa difuzarea la tv.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *