Social Navigation

Suflete Tradate Ep. 587 Tradus 11 Aprilie 2018

Seriale, Suflete Tradate
Suflete tradate Episodul 587

Vezi un nou episod din serialul Suflete Tradate Episodul 587 incepe in aceasta seara de Duminica, 11 Aprilie 2018 de la ora 19:00 doar pe NationalTv. In serialul de succes Suflete Tradate, este vorba despre povestea a doua verisoare, Rashi si Gopi, complet diferite una de cealalta, care, in urma casatoriei, locuiesc in aceeasi casa, impreuna cu familia extinsa.

Hetal este furioasa pe Rashi deoarece nu a pregatit micul dejun.Kokila o cearta pe Rashi pentru ca i-a intors vorba lui Hetal.Kokila gaseste copii ca au dureri de stomac.Kinjal ii zice lui Gopi ca Rashi le-a dat voie la copii sa manance din afara casei.

Rashi ii raspunde lui Gopi.Gopi si Kokila o critica pe Rashi pentru neglijenta ei fata de copii.Rashi vorbeste obraznic cu Gopi si asta o infurie pe Kokila.Mai tarziu ea o gaseste pe Meera jucandu-se cu Gopi si Vidya in timpul orelor ei de invatat.Dupa ea o instiga pe Kokila si Hetal impotriva Meerei.

Loading...

In aceasta seara pe NationalTv de la 19:00, urmariti serialul Suflete Tradate Episodul 587 de miercuri, 11 aprilie 2018. Cum va continua deznodamantul serialului indian, aflam in aceasta seara numai pe NationalTv. Sursa: Nationaltv.ro

Suflete Tradate Episodul 587 din 11 APRILIE 2018, va aparea cu subtitrare in limba romana inclusa, imediat dupa difuzarea la tv.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *