Social Navigation

Suflete Tradate Ep. 584 Tradus 8 Aprilie 2018

Suflete Tradate
Suflete tradate Episodul 584

Vezi un nou episod din serialul Suflete Tradate Episodul 584 incepe in aceasta seara de Duminica, 8 Aprilie 2018 de la ora 19:00 doar pe NationalTv. In serialul de succes Suflete Tradate, este vorba despre povestea a doua verisoare, Rashi si Gopi, complet diferite una de cealalta, care, in urma casatoriei, locuiesc in aceeasi casa, impreuna cu familia extinsa.

Noul profesor al Meerei.Rashi o confrunta pe Gopi ca a certat-o pe Mera si o consoleaza pe Meera dupa ce Urmila o umileste.Intre timp Meera decide sa renunte la studii socandu-i pe toti.Kokila da vina pe Urmila pentru aceasta decizie.Insa noul profesor al Meerei reuseste sa o convinga sa continue studiile. Cum a reusit?

Gopi il cunoaste pe noul profesor al Meerei. Meera are un nou profesor care o motiveaza sa studieze.Gopi il cunoaste, si-l prezinta familiei. Sahir are o durere de dinti. Ahem afla ca Gopi si Anurag sunt fosti colegi. O sa-l faca sa se simta nesigur?

Loading...

In aceasta seara pe NationalTv de la 19:00, urmariti serialul Suflete Tradate Episodul 584 de sambata, 8 aprilie 2018. Cum va continua deznodamantul serialului indian, aflam in aceasta seara numai pe NationalTv. Sursa: Nationaltv.ro

Suflete Tradate Episodul 584 din 8 APRILIE 2018, va aparea cu subtitrare in limba romana inclusa, imediat dupa difuzarea la tv.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *