Suflete tradate Episodul 565 din 20 Martie 2018

Vezi un nou episod din serialul Suflete Tradate Episodul 565 incepe in aceasta seara de Marti, 20 Martie 2018 de la ora 19:00 doar pe NationalTv. In serialul de succes Suflete Tradate, este vorba despre povestea a doua verisoare, Rashi si Gopi, complet diferite una de cealalta, care, in urma casatoriei, locuiesc in aceeasi casa, impreuna cu familia extinsa.

Suflete tradate Episodul 565 din 20 Martie 2018

Gopi află că medicamentele Kokila au fost înlocuite și informează Rashi și Hetal. Rashi presupune că copiii au înlocuit medicamentele lui Kokila. Când Radha își dă seama că Rashi cunoaște adevărul despre medicamente, ea se află la Kokila. Rashi și Jigar sunt rugați să părăsească Modi Bhavan.

În ciuda faptului că Ahem salvează un băiat de căderea de pe balconul din casa lui Urmila, ea îl umilește pe Ahem și pe Gopi. Urmila devine furios cu Kokila pentru pedepsirea lui Rashi. Între timp, Rashi suspectează că Radha a înlocuit medicamentele lui Kokila.

Loading...

In aceasta seara pe NationalTv de la 19:00, urmariti serialul Suflete Tradate Episodul 565 de Marti, 20 Martie 2018. Cum va continua deznodamantul serialului indian, aflam in aceasta seara numai pe NationalTv. Sursa: Nationaltv.ro

Suflete Tradate Episodul 565 din 20 Martie 2018, va aparea cu subtitrare in limba romana inclusa, imediat dupa difuzarea la tv.

 

Loading...
Posted in: Tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *