Destine Implinite Episodul 708 din 20 Martie 2018

Destine Implinite Episodul 708

In serialul Destine implinite este vorba despre povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire, si asta pentru ca cei doi, desi credeau ca sunt facuti unul pentru celalalt, descopera in foarte scurt timp ca sunt complet diferiti si ca au viziuni despre viata aproape incompatibile.

Ei se casatoresc in graba si fara sa se cunoasca, si, in scurt timp, diferentele dintre ei atrag si dezaprobarea parintilor lui. In timp ce Sandhya are un singur vis in minte, acela de a-si continua studiile si de a deveni ofiter de politie, sotul ei, un tanar cu o educatie modesta, se dovedeste a fi mult mai conservator in ceea ce priveste familia si rolul femeii in cadrul acesteia.

Loading...

Destine implinite se dezvolta in jurul unei singure intrebari majore. Care este secretul unei casnicii reusite? Intemeierea ei cu cel despre care crezi ca iti este suflet pereche sau cu cineva ales pe principii rationale, un partener ales obiectiv si corect? Se va dovedi Sooraj sufletul pereche lui Sandhya? Va reusi povestea lor sa se transforme intr-un destin fericit comun? Ramane sa aflam chiar in aceasta seara, in cadrul episodului 708 de Marti, 20 Martie 2018 de la ora 20:00. Nu pierdeti Destine implinite ep 708. Sursa: NationalTv

Loading...
Posted in: Tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *