Primary Navigation

Social Navigation

ȘOCANT! Pedofilul din lift a fost prins si este agent la Poliția Rutieră din Capitală

Stiri

Un barbat suspectat in cazul agresarii sexuale a celor doi copii in liftul unui bloc din cartierul Drumul Taberei a fost prins de politisti dupa trei zile de cautari. Barbatul a fost prins luni si a fost dus la Politie pentru audieri, informeaza news.ro.

Loading...
gabor pedofil

UPDATE 11.29  Conform unor surse judiciare citate de news.ro, barbatul, Eugen Stan, lucreaza la Brigada Rutiera a Capitalei din august 2010. Inainte de a lucra la Brigada Rutiera, barbatul a fost angajat al Jandarmeriei. El este casatorit si are o fiica majora.
UPDATE 11.14 Barbatul ar fi agent la Brigada Rutiera si ar fi fost recunoscut de catre colegii sai si astfel s-a ajuns la el. “Da, este politist la Rutiera, au confirmat colegii de acolo, care au analizat imaginile. Clar este politist la Brigada Rutiera Bucuresti. Nu ne face cinste asa ceva”, a declarat Dumitru Coarna, presedintele Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual. Informatia a fost confirmata si de purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei. sursa: hotnews.ro

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *