Primary Navigation

Social Navigation

Bărbatul Pedofil ar putea scăpa dacă imaginile nu ar fi considerate probe in instanţă

Stiri

Individul i-ar fi urmărit pe cei doi fraţi, o fetiţă de 5 ani şi un băieţel de 9 ani, a păşit după ei în ascensor.

barbat cautat de politie pedofil
foto: captura video

Oamenii legii spun că au un cerc de suspecţi şi că, până acum, au fost audiate cinci persoane în legătură cu acest caz.

Incidentul a avut loc în această dimineață, în sectorul 6 din București. Cei doi frați, o fetiță și un băiat, au plecat de acasă la o prietenă de familie, aflată la doar două străzi distanță, în timp ce mama lor e internată în spital cu al treilea copil.

Când au ajuns în blocul respectiv au urcat în lift și în același timp cu ei un bărbat. El se apropie de ei, îi pipăie și chiar îi sărută.

Loading...

În acest timp, el urcă cu copiii până la etajul opt. Din imaginile de pe camere de supraveghere se mai observă că bărbatul coboară apoi până la etajul patru, timp în care se văd momente de apropiere între acesta și cei doi minori.

Speriați, copiii au povestit totul imediat ce au ajuns acasă iar părinții au decis să alerteze autoritățile. Ei au depus o plângere la secția 22 de poliție din București.

Insa astfel de probe nu vor mai putea fi folosite ca dovada in instanta de judecata dacă va fi modificat Codul de Procedura Penală.

Din informațiile de la această oră, se pare că mama celor doi copii l-ar mai fi văzut pe agresor cel puțin o dată la un magazin din zonă.

Polițiștii fac cercetări pentru infracțiunea de agresiune sexuală și îl caută pe bărbat. sursa: www.digi24.ro

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *