Despre Kindle si biblioteca mea mobila

Trecand peste faptul ca blogul meu are frumoasa denumire de Creative blog, adesea ma vad mai creativa la partea sociala si mult mai inclinata in a ma inchide in casa cu cartile mele. Imi pastrez totusi si aici iubirea pentru KT-aag-02._V139448127_gadgeturi, iar Kindle-ul meu is my most prized possession!

Despre Kindle

Si da, recunosc ca, pana nu demult, chiar nu intelegeam care e farmecul unui Kindle; de ce ar alege cineva sa renunte la cartile din biblioteca, cu copertile lor frumoase si mirosul specific in favoarea unei chestii atat de impersonale precum un e-reader. Asta pana ce am primit un Kindle 4 Wi-Fi cadou. De atunci, am devenit cei mai buni prieteni! Ba chiar mi-am luat o geanta mai mare, numai ca sa nu fiu nevoita sa ma despart de el nici un moment!

Pentru cei la fel de sceptici cum eram eu, trebuie sa mentionez cateva lucruri; ecranul nu e precum cel al vreunei tablete, iar acel E-Ink folosit se aseamana grozav cu litera tiparita (chiar si in lumina puternica sau soare, e foarte usor de urmarit); un mare plus pentru cei cu probleme de vedere e si faptul ca poti mari fontul, acesta fiind si unul din motivele pentru care citesc mult mai mult acum; bateria aresi ea o autonomie foarte buna, care tine intre 3 saptamani si o luna–asta daca nu cumva uitati wireless-ul pornit; spatiul de stocare de 2 Gb e pregatit sa gazduiasca pana in 1500 de carti, numar care in mod normal mi-ar ocupa intreg apartamentul!

Si in caz ca uiti sa iti iei Kindle-ul cu tine, cartile cumparate de pe Amazon le poti accesa de oriunde, de pe orice dispozitiv; trebuie doar sa iti stii contul si sa downloadezi programul in functie de nevoi (Kindle reader pentru PC, iPad, iPhone etc.)

Loading...

Daca e sa vorbim de personalizare, aici Kindle-ul meu seamana grozav cu contul meu de Pinterest! Am boarduri cu de toate, oricine si-ar gasi cu usurinta ceva de citit, indiferent de gusturi (bineinteles ca din primele zile am downloadat cam tot ce am gasit gratis), ca sa nu mai zic ca l-am imbracat intr-o husa superba!

Aa, si partea cea mai frumoasa: americanii nu pun mare pret pe clasici, deci cam tot de la Jane Austen si pana la Oscar Wilde e gratis pe Amazon!

Hope this helped! Si daca sunteti in continuarea impotriva achizitionarii unui e-reader, as fi foarte curioasa sa aflu motivele.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *